MB Crasher

Hvis du står med tanken om en ny lækker tarrasse, indkørsel eller et meget større projekt.

Du vil gerne have det så nemt som muligt, uden for mange ekstra udgifter, så kan vi tilbyde vores MB Crusher. 


Her tilbyder vi at komme ud og grave alt fra beton, store sten eller asfalt op, bruge MB Crasheren til at knuse materialerne på stedet og genanvende materialerne i bunden, inden den nye belægning bliver lagt. Dog er det ikke alle steder, asfalt må genanvendes.


Ved at genanvende materialer passer vi på miljøet, og spare både tid, penge og CO2. Her undgår vi at bruge tid og brændstof på at transportere de gamle materialer væk, samt transportere nye råstoffer ud på adressen.

Dette tager hverken ekstra tid eller bliver dyrere for jer. Derfor er det en win-win situation for både miljøet, os og ikke mindst jer.


En lastbil kørt på disel vil ca. udslippe 1.020 g co2 pr. kilometer, dette kan spares ved færre køreture.


Modellen hedder BM 70.2. hvilket betyder, at den har en læsseåbning på 70 cm. emnerne den kan knuse, må max være 50 cm X 50 cm X 4 meter, og så kan den i gennemsnit knuse 8 ton i timen. Hvis den ikke kan klare arbejdet, kan vi benytte Kæbeknuseren, som du kan læse mere om her. 


Hvis det kunne være en løsning for dig, så kan i altid kontakte os for mere information, og så er jeg sikker på at vi kan finde ud af noget.

Knuser beton til genbrug

Video af MB Crasher

Her kan du se en video af MB Crusherens funktion, for at få en virtuel forståelse for hvor hurtigt det går.

vi beklager den lidt uklare kvalitet på videoen. vi arbejder på det