Lastbil med flere forskellige funktioner, der optimere effektiviteten af projekter. Vi gør det muligt at genanvende materialer samt spare dig en masse penge.

Læs mere om det her på siden

Kommer Snart

Høj

effektivitet

Spar ca. 50%

af prisen

Passer på miljøet

Kran


Kranen er et vigtigt element for at lastbilen yder effektivitet til bla. brolægningsopgaver og Transportopgaver. Den er nemlig vigtigt for brug af knuser og sortering. Kranen kan afmonteres, og på den måde kan vi tilrettelægge lastbilen efter opgaven.


Flere lastbiler har monteret kran, men der hvor denne kran skiller sig ud, er at den er mere kompakt og derfor ikke fylder så meget på ladet. Der kan derfor stadig placeres en container samt sorteringsgrab og MB Crasheren

Sortering


Sortering består af en tromle med et net, hvor størrelsen på det net kan justeres. Hertil er der en grab, som kan tromle sortere alt. Den har mulighed for at sortere alt fra haveJord til grus og store brokker, og kan på den måde genbruge rene genanvendelsesmaterialer.


Vi har på denne måde mulighed for at sortere materialer på stedet og derfor skal du ikke betale for nye råstoffer og/eller bortkørsel.


Det er dog vigtigt at gøre opmærksom på at ikke alle materialer kan sorteres og knuses.