Om MHF


Vores teamMHF Brolægning & Transport er et team af 2 fantastiske medarbejdere, som har masser af erfaring indenfor hvert område. Vi går meget op at have den rigtige indstilling og samtidig have en god og humoristisk tone, når vi er ude hos jer.


Virksomheden er under stor udvikling og dette resulterer i at det ikke ville skade med nogle ekstra hjælpende hænder. 

Link til ansøgningsanonce.  


Michael H. Frede

MHF Brolægning & Transport


MHF Brolægning & Transport blev startet i 2001 af Michael H. Frede og har siden da været i positiv udvikling. I dag består vores medarbejdere af specialiseret folk med flere års erfaring, hvilket vi prioriterer højt. Vi er i kontakt med gode samarbejdspartnere over hele landet, som forsikrer os om gode kvalitetsprodukter, hvorved resultatet forbliver optimalt og holdbart.

Vi ser gerne at de fleste projekter befinder sig på Sjælland, da det er let tilgængeligt i forhold til vores placering, men vi er ikke afskrækket for at køre længere distancer for at hjælpe dig. 

erfaren brolægger

Arbejdsmetode 

glade kunder

Værdier

Vores arbejdsmetode er at klare flere arbejdsopgaver på én gang, end at have fokus på en af gangen. Vi ønsker at have den fulde effektivitet i vores virksomhed, så hvis det er en mulighed at gøre flere kunder glade, gør vi alt hvad vi kan for at nå det hele. I det tilfælde kan der godt opstå mindre ophold i jeres projekt for at holde jeres pris nede, og effektiviteten er på et højt niveau. Ønsker I fokus, kun på jeres projekt fra start til slut, er det også muligt.


Derudover har vi løfter som alle i MHF skal overholde, når vi har kontakt med vores kunder


  • En varm MHF-velkomst 
  • Opfyldelse af kundens behov
  • En klar aftale 
  • Åben dialog
  • I orden første gang 
  • Førsteklasse levering 
  • Let tilgængelig


Hos MHF Brolægning & Transport og sættes faglighed, kvalitet og god service i højsædet. Vores medarbejdere er højt specialiserede folk med flere års erfaring. Vi bestræber os på at benytte de nyeste maskiner i vores arbejde og samarbejder udelukkende med leverandører som vi ved leverer kvalitetsprodukter hvorved resultatet bliver holdbart og optimalt.


Vores dygtige folk sikrer effektiviteten, men det gør få også transporter...
For eksempel bestræber vi os på at udnytte lasteevne og returlæs på en hensigtsmæssig og miljøvenlig måde. Vi er fleksible og kan hurtig omstille os hvis der er ændringer i et projekt.

god service
miljørigtige løsninger

Miljø

Vi vil gerne være blandt de bedste indenfor vores fag, dette kræver at vi følger behovet og udviklingen i samfundet, men det kræver også at vi er nytænkende i forhold til løsninger, arbejdsgange og materialer, således at miljøet skånes. Kort sagt, vi prøver at levere  miljørigtige løsninger fra start til slut.

Konkurrencedygtige Priser


Her på sitet kan du finde et prisoverslag, som kan give et overslag på hvad en given opgave ca kan komme til at koste. MHF har konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Ærlige med vores priser